Tuesday, 25 September 2012

Jodoh dan Takdir


Alhamdulillah...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca yg sudi datang berkunjung ke Laman Blog ini..



setelah lama menyepi, kerana komitmen pada tugasan utk mencari ilmu Ilahi dan komitmen pada diri sendiri, entah mengapa hari ini, 26 Sept 2012 pukul 3 pagi, saya tergerak hati utk kembali menjengah blog sendiri..

Allah, dah lama x update yer..semua entry lama dah terhapus..xper la, biar ia menjadi memori, dalam Diari baru saya ini..

InsyaAllah, akan cuba menyampaikan apa y termampu..insyaAllah, moga ia menjadi input ilmu buat kita semua, walau pun ia hanyalah satu perkongsian biasa..

Tatkala hati sedang menangis, terdetik pula utk menulis mengenai satu tajuk ini : Jodoh dan Takdir.. 




lantas saya cuba mencari info yang ada, dan terjumpa akan satu video di Youtube ini..

Link : http://www.youtube.com/watch?v=1xkAty8CGdY

Bila pembaca tgk video ini, apakah y bermain di fikiran?? 

Impak sebuah vieo kadang kala x mampu disangkal lagi...benar2 berkesan..

Moga2 akan bertemu dgn si dia sperti dalam lirik lagu ini, x kisah cepat atau lmbt..hanya pada Allah kita berserah..

Sekian perkongsian ringkas..sebenarnya masih dalam minggu exam..tapi sempat je lagi nak update blog yang dah berhabuk ni kan?? maaf la, mmg x pndi main Twitter, FB je..huhuhu..

Assalamualaikum dan terima kasih yer..












1 comment:

  1. hai ni ada berita hangat untuk blogger UKM..jom2..
    http://daricahayahati.blogspot.com/2013/03/istimewa-untuk-blogger-ukm.html

    ReplyDelete